آموزش ساخت سایت
آموزش ساخت سایت
طراحی یک سایت حرفهای میتواند تاثیر چشمگیری در رونق کسبوکار شما داشته باشد و علاوه بر آن این موضوع جزئی جدانشدنی در روند هویتسازی برند شما بهحساب میآید؛ بنابراین بهتر است افرادی که محصولی برای فروش دارند و یا خدماتی ارائه میکنند، یک سایت کامل برای تبلیغ و دیده شدن داشته باشند. اگر قصد دارید تا خودتان یک سایت حرفهای و فول امکانات راهاندازی کنید، میتوانید دوره آموزشی طراحی سایت را تهیه کنید . البته در ادامه به نحوهی ساخت سایت میپردازیم تا بتوانید با آن در حرفه و مسیر خود، پیشتاز باشید.
در ابتدا به آموزش ساختن سایت رایگان میپردازیم، مدلی از طراحی سایت که به دلیل رایگان بودن طرفداران بسیار زیادی دارد اما آیا واقعا کسی که ادعا میکند توانایی آموزش طراحی سایت رایگان فارسی را دارد، ادعای درستی کرده است یا تنها حرف است؟ در حقیقت میتوان گفت هردو!
شما برای اینکه بتوانید یک سایت بسازید، باید در ابتدا شرایطی را فراهم کنید که فراهم آوردن این شرایط ملزم به پرداخت هزینه است. برای ساختن سایت موردنظر خودتان، میتوانید هر چیزی را که برای این کار نیاز دارید، تهیه کنید. از طرفی میتوانید ادعای افرادی که رایگان کار را برای شما انجام میدهند، بپذیرید ولی این ادعا به صورتی است که فرد، هر چیزی که برای ساخت یک سایت نیاز است را تهیه میکند اما هزینهی آن را بهطور مستقیم از شما نمیگیرد و مبلغی را که بهعنوان دستمزد از شما دریافت میکنند، با احتساب تمام هزینههایی است که برای شما با اسم رایگان انجام داده است.
اگر قصد کسب درآمد از ساخت سایت با وردپرس را دارید با گذراندن دورهی آموزش کامل ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس میتوانید بهصورت کامل به وردپرس مسلط شوید و سپس تبدیل به یک فرد بسیار حرفهای در حوزهی راهاندازی کسبوکارهای اینترنتی شوید. برای به دست آوردن این مهارت باید از دورههای حرفهای استفاده کنید تا بتوانید تمامی نکات و موارد را با جزئیات یاد بگیرید که این موضوع نیاز به پرداخت هزینهی اندکی دارد.
البته ازمیان آموزشهای رایگان وردپرس که میتوانید از آنها استفاده کنید، برای مثال میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- آموزش رایگان ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس
- آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس
- آموزش ساخت سایت فروشگاهی با ووکامرس
- آموزش طراحی سایت با وردپرس رایگان
- آموزش تصویری ساخت سایت در گوگل با گوشی
- آموزش ساخت سایت فروشگاه اینترنتی
- آموزش طراحی سایت با وردپرس PDF
- آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس
- آموزش طراحی سایت رایگان
همچنین میتوانید دورهی بسیار حرفهای آموزش وردپرس را از آموزش تک دریافت کنید.
آموزش ساخت سایت رایگان
قدم اول برای راهاندازی یک وبسایت خرید هاست و دامنه است. اما همانطور که میدانید خرید هاست و دامنه نیاز به پرداخت هزینه دارد. هاست فضایی است که تمامی اطلاعات (عکس، فیلم، قالب سایت و…) در داخل آن قرار میگیرد و نسبت به میزان حجم، قیمتهای متفاوتی دارد. قیمت دامنه بر اساس پسوندهای آن مشخص میشود، برای مثال دامنهی .ir یکی از ارزانترینها و دامنهی .co یکی از گرانترین دامنهها بهحساب میآیند. برخلاف تصور بسیار از مردم پسوندها تفاوتی ندارند و به همین دلیل نمیتوان پسوند گران را بهتر دانست. پسوند .com رایجترین و معروفترین پسوند دامنه در جهان محسوب میشود.
آموزش ساخت سایت رایگان با پسوند com و همچنین آموزش ساخت سایت رایگان ir، اهدافی هستند که قصد داریم در این مقاله به آنها بپردازیم. همانطور که گفته شد برای راهاندازی سایت، حتی در قدم اول هم باید هزینههایی برای خرید هاست و دامنه در نظر گرفته شود. پس چگونه میتوان ساخت سایت رایگان را عملی کرد؟! این کار به چند صورت انجام میشود که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
- زیرمجموعهی سایت یا وبلاگ دیگران: سایتهای بسیار زیادی هستند که به کاربران خود اجازه میدهند تا بدون پرداخت هزینه، سایت و یا صفحهی مخصوص به خود را داشته باشند. برای مثال نام اصلی سایت com است، کاربران پس از ثبتنام و ثبت درخواست یک صفحه از این سایت را در اختیار میگیرند.
برای مثال تصور کنید که شما قصد دارید تا سایت با نام خودتان که علی است، باشد؛ پس از ثبت درخواست و نهایی شدن آن، نام سایت شما به این صورت خواهد بود: Ali.Amuzeshtak.com این روش برای بسیار از افراد میتواند مفید باشد اما اگر قصد راهاندازی سایت حرفهای و قدرتمندی را دارید، این روش مناسب نیست. البته این نکته را در نظر داشته باشید که پس از دریافت صفحه میتوانید محتواهای خود را بهصورت مجزا در آن قرار دهید.
- سیستمهای مدیریت محتوا: با استفاده از این روش میتوانید یک سایت فوقالعاده قدرتمند و حرفهای داشته باشید اما این روش مانند روش قبل کاملا رایگان نیست و باید هزینهی اندکی برای آن در نظر گرفته شود. سیستمهای مدیریت محتوا را میتوان به دو دسته تقسیم کرد:
- سایت سازها: وبسایتهایی که تمامی اطلاعات و مشخصات را از شما دریافت میکنند و در عرض چند دقیقه یک سایت کامل به شما تحویل میدهند. اما برای دسترسی کامل و استفادهی بدون محدودیت از شما مبلغی دریافت میکنند که نسبت به خدمات ارائهشده، متفاوت است.
- سیستمهای مدیریت محتوا (وردپرس، جوملا): بهجرئت میتوان گفت این روش یکی از بهترین و فوقالعادهترین روشها برای طراحی سایت است. زیرا در این روش شما هزینهی خاصی پرداخت نمیکنید و تنها نیاز به کسب دانش دارید اما این نکته را در نظر داشته باشید که برای یادگیری آن نیازی به آموزشهای فراوان نیست و در کمترین زمان ممکن میتوانید آن را یاد بگیرید. تنها هزینهای که در این روش انجام میدهید خرید هاست و دامنه است و هیچکسی نمیتواند برای شما محدودیت در نظر بگیرد.
- همکاری با دیگر سایتها: سایتهای بسیار زیادی وجود دارند که یک فروشگاه اینترنتی را در اختیار شما قرار میدهند و از شما هزینهای دریافت نمیکنند اما در قبال فروش شما، درصدی بهعنوان کارمزد دریافت میکنند. این روش مزایا و معایب فراوانی دارد که از مزایای آن میتوان به رایگان بودن و از معایب آن میتوان به محدودیتهای آن اشاره کرد (سایت شما فقط توسط پنلی که در اختیار دارید مدیریت میشود و میتوان با استفاده از آن محتوا را تغییر داد، مدیریت اصلی توسط سایت اصلی انجام میشود).
در این بخش به ۳ روش اشاره کردیم که با استفاده از آنها میتوانید یک وبسایت و یا فروشگاه اینترنتی بهصورت رایگان و یا با پرداخت هزینهی بسیار اندک داشته باشید. پیشنهاد ما به شما استفاده از وردپرس است. زیرا رایگان، بدون محدودیت، قدرتمند و حرفهای است اما برای راهاندازی سایت با وردپرس نیاز به آموزش دارید که برای آموزش وردپرس و همچنین آموزش ساخت سایت رایگان با وردپرس، میتوانید از آموزش تک استفاده کنید.
در ادامه بیشتر در رابطه با وردپرس صحبت میکنیم، پس تا پایان ما را همراهی کنید.
آموزش ساخت سایت با وردپرس
وردپرس (Wordpress) یکی از سیستمهای مدیریت محتوا برای سایتها و وبلاگها بهحساب میآید که این امکان را به کاربران خود میدهد که بهصورت رایگان سایتهای بسیار حرفهای و قدرتمندی را طراحی کنند. زبان برنامهنویسی در این سایت php است و توسط My SQl کنترل میشود. وردپرس بهسرعت توانست به معروفترین و پرکاربردترین ابزار ساخت وبلاگ و سایت در جهان تبدیل شود.
طراحی سایت، یک کار هزینهبر و وقتگیر محسوب میشود و فرد برنامهنویس علاوه بر طراحی سایت، باید مدیریت محتوا را نیز برای شما در نظر بگیرد تا بتوانید سایت خود را مدیریت کنید. شما برای انجام شدن چنین پروسهای، باید هزینهی بالایی را نیز پرداخت کنید؛ اما وردپرس تمام این امکانات را برای شما فراهم کرده است، یعنی علاوه بر اینکه میتواند مدیریت محتوای سایت را در اختیارتان قرار دهد، میتواند بدون کدنویسی به نیازهای شما پاسخ دهد. وردپرس کاملا رایگان است و شما میتوانید پس از یک هفته یادگیری با کارکرد آن، سایت خود را با دامنهی دلخواه و بر روی هاست موردنظر، تاسیس کنید.
خوشبختانه ساخت وردپرس بهگونهای است که نیاز به علم برنامهنویسی ندارد و شما میتوانید خودتان اقدام به ساخت و طراحی یک سایت با وردپرس کنید، در ادامه به آموزش ساختن سایت با وردپرس و آموزش طراحی سایت فروشگاهی اینترنتی با وردپرس میپردازیم.
شما برای اینکه بتوانید با استفاده از وردپرس سایت خود را طراحی کنید، نیاز به تهیهی برخی موارد از پیش دارید؛ دامنه اولین چیزی است که شما باید آن را تهیه کنید. دامنه یا دامین، نام سایتی است که شما قصد دارید آن را راهاندازی کنید و عموما بهگونهای انتخاب میشود که نوع کسبوکار را نشان دهد.
پس از تهیهی دامنه، نوبت به خرید هاست میرسد و همانطور که میدانید، هاست یک فضا در جهت ذخیرهسازی دادهها است. برای تهیهی هاست تنها نیاز است کلمهی خرید هاست را سرچ کنید؛ با این سرچ، فهرستی از سرویسدهندگان هاست ظاهر میشود. نکتهای که خوب است در تهیهی هاست مدنظر داشته باشید، نسخهی آن است. هاستی که شما تهیه کردید باید از نسخهی ۷٫۳ یا بالاتر PHP و MySQL نسخهی ۵٫۶ یا بالاتر پشتیبانی کند.
پس از تهیهی پیشنیازهای طراحی سایت با وردپرس، نوبت به دانلود خود وردپرس و نصب آن میرسد. برای دانلود این برنامه، میتوانید به وبسایت رسمی وردپرس بروید و آخرین نسخه را بهصورت رایگان نصب کنید و پسازاینکه فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج ساختید، آن را نصب و راهاندازی کنید که برای این موضوع روشهای مختلفی وجود دارد.
تا به اینجا با آموزش ساخت سایت با وردپرس رایگان و آموزش طراحی سایت با وردپرس پرداختیم، اما اکنون قصد آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس و آموزش ساخت سایت فروشگاهی مانند دیجی کالا را داریم و میخواهیم با شما شیوههای این کار را در میان بگذاریم، چرا که بهطور حتم خرید اینترنتی برای هرکسی از خرید فیزیکی راحتتر است و این موضوع باعث شده است بسیاری از صاحبان کار به دنبال آموزش طراحی سایت فروشگاهی بروند.
پس از نصب وردپرس، باید قالب موردنظرتان را انتخاب کنید و سپس آن را نصب کنید. البته در بسیاری از مواقع قالبها بستهی آسان نصب دارند و به همین دلیل نیازی به نصب وردپرس از قبل نیست. هنگام خرید قالب وردپرس به ویژگیها و مزایای آن دقت کنید تا دقیقا همان چیزی باشد که شما به آن نیاز دارید. قطعا با دیدن آموزش طراحی سایت با وردپرس ۰ تا ۱۰۰ سایت و فروشگاه اینترنتی را میتوانید طراحی کنید.
آموزش ساخت سایت فروشگاهی با PHP
شما برای اینکه بتوانید یک سایت را با PHP طراحی کنید، باید پیشنیازهای مربوط به آن را کسب کنید تا در طراحی و فهم سایت به مشکل برنخورید، این پیشنیازها، شامل css، html، javascript و کار با MySQL است. همچنین شما به یک دامنه و هاست نیاز دارید تا کدهای مختلف را بر روی آن مشاهده کنید. البته نرمافزارهایی هستند که فضای هاست را برای شما بهصورت مجازی فراهم میکنند تا در آن قالبها و اسکریپتهای خود را تست کنید. از معروفترین این نرمافزارها میتوان به WampServer و یا Xampp اشاره کرد.
شما در ابتدا باید یک نام برای سایت خود انتخاب کنید، پس از انتخاب نام سایت نوبت به تکمیل فولدرهای زیر میرسد:
- admin_area
- image
- functions
- includes
- styles
- js
- customer
پس از تکمیل فولدرهای نام برده شده، نوبت به انتخاب یک قالب اینترنتی با PHP میرسد که شما میتوانید یک قالب آماده و رایگان را برای این موضوع انتخاب کنید و یا با مهارتی که دارید آن را بهصورت اختصاصی بنویسید. این نکته را در نظر داشته باشید که قالبهای رایگان در سطح وب بسیار زیاد است اما برای سایت اصلی خود از آن استفاده نکنید زیرا اکثر آنها کیفیت خوبی ندارند.
اگر میخواهید یک سایت و فروشگاه اینترنتی فوقالعاده حرفهای و با سلیقهی شخصی خود راهاندازی کنید میتوانید از آموزش طراحی سایت فروشگاهی با html و css استفاده کنید و سپس به سراغ آموزش ساخت سایت فروشگاهی با php بروید.
با آموزش PHP میتوانید بهعنوان یک برنامهنویسی حرفهای وب فعالیت کنید و درآمدهای بسیار خوبی برای خود بسازید.
ادامه دارد …