سریعترین روش راه اندازی سایت فروشگاهی
راه اندازی سایت فروشگاهی برای کسانی که محصولاتی برای فروش دارند، در این روزها ایده آل می باشد، به این دلیل که اکثر مردم از طریق اینترنت نسبت به خرید محصول اقدام می کنند. حال شاید این سوال در ذهن شما باشد که سریعترین روش راه اندازی سایت فروشگاهی چگونه است؟ برای پاسخ به این سوال به شما پیشنهاد می کنم که این مطلب را تا انتها مشاهده کنید، زیرا قصد داریم روشهای سریع راهاندازی فروشگاه آنلاین را به شما عزیزان آموزش دهیم.
چگونه سایت فروشگاهی خود را سریع بسازیم؟
خوشبختانه با وجود ابزارهای مختلفی همچون وردپرس ساخت فروشگاه اینترنتی اصلاً کار سختی نیست و هر کسی می تواند در سریع ترین زمان ممکن کسب و کار انلاین خود را راه اندازی کند. در ادامه مطلب همراه ما باشید تا شما را با اموزش ایجاد سایت فروشگاهی سریع آشنا کنیم.
۱- هدف کسب و کار خود را مشخص کنید
در اولین قدم شما باید مخاطبان هدف خود را شناسایی کنید. درک اهداف شما به طراحی کلی و عملکرد وب سایت شما کمک می کند. همچنین باید محصولات یا خدماتی که قصد فروش آنها را دارید، مقیاس کسب وکارتان و هر ویژگی خاصی که قصد دارید در آن اضافه کنید را در نظر بگیرید.
۲- انتخاب دامنه و هاست
برای شروع سریع یک فروشگاه آنلاین ، شما نیاز به دامنه و هاست خواهید داشت.
- دامنه: نام فروشگاه شما محسوب می شود که کاربران می توانند از آن برای وارد شدن به سایت شما استفاده کنند.
- هاست: فضایی است که اطلاعات سایت شما روی ان ذخیره می شود.
در واقع نام دامنه شما آدرس آنلاین شماست و نقش مهمی در ساخت هویت برند شما دارد. شما باید نام دامنه ای را انتخاب کنید که به یاد ماندنی باشد، املای آن آسان باشد و تجارت شما را منعکس کند. پس از تعیین نام دامنه، باید آن را از طریق یک شرکت ثبت کننده دامنه ثبت و خریداری کنید.
در مرحله بعد، یک ارائه دهنده هاست قابل اعتماد را انتخاب کنید تا مطمئن شوید که وب سایت شما به صورت شبانه روز در دسترس کاربران است. هنگام انتخاب یک سرویس میزبانی، عواملی مانند زمان کار، ویژگی های امنیتی و پشتیبانی مشتری را در نظر بگیرید.
۳- پلتفرم فروشگاهی خود را انتخاب کنید
انتخاب پلتفرم فروشگاهی مناسب یک تصمیم حیاتی است که بر عملکرد کلی و تجربه کاربر وب سایت شما تأثیر می گذارد. پلتفرمهای متعددی به اندازهها و نیازهای تجاری مختلف پاسخ می دهند. برخی از انتخاب های محبوب عبارتند از:
- شاپفای: به دلیل رابط کاربر پسند و اکوسیستم برنامه گسترده خود شناخته شده است و یک گزینه عالی برای مبتدیان محسوب می شود.
- ووکامرس: اگر قصد دارید از وردپرس استفاده کنید، قطعاً ووکامرس بهترین روش برای راه اندازی هر سایت فروشگاهی محسوب می شود. این پلتفرم انعطاف پذیری و مقیاس پذیری زیادی را ارائه می دهد و آن را برای مشاغل در هر اندازه مناسب می کند.
- بیگ کامرس: یک پلتفرم مبتنی بر ابر است که طیف وسیعی از ویژگی های داخلی را ارائه می دهد که آن را برای کسب وکارهای در حال رشد مناسب می کند.
بی تردید یکی از روشهای سریع برای ایجاد سایت فروشگاهی استفاده از پتفرم وردپرس و سپس نصب افزونه ووکامرس روی آن می باشد. ووکامرس یک فروشگاه ساز بسیار قدرتمند است که به صورت رایگان ارائه شده و شما می توانید بدون هیچ مهارتی هر فروشگاهی را راه اندازی کنید.
۴- وب سایت خود را طراحی کنید
طراحی وب سایت فروشگاهی شما نقش مهمی در جذب و حفظ مشتریان دارد. اکثر پلتفرم های فروشگاهی همچون وردپرس انواع قالب ها و افزونه های آماده را ارائه می دهند که شما می توانید از آنها برای راه اندازی سریع تر فروشگاه خود استفاده کنید. برخی از نکاتی که در هنگام طراحی سایت فروشگاهی باید مد نظر داشته باشید عبارت است از:
- ناوبری کاربرپسند: اطمینان حاصل کنید که بازدیدکنندگان می توانند به راحتی محصولات را پیدا و در وب سایت شما حرکت کنند.
- طراحی ریسپانسیو: با افزایش تعداد کاربرانی که به وب سایت ها از طریق دستگاه های تلفن همراه دسترسی دارند، داشتن یک طراحی ریسپانسیو الزامی خواهد بود. وب سایت شما باید به طور یکپارچه با اندازه های مختلف صفحه نمایش سازگار شود.
- تصاویر با کیفیت بالا: از تصاویر با وضوح بالا از محصولات خود استفاده کنید تا به مشتریان دید واضحی از آنچه خریداری می کنند ارائه دهید.
نکته: اگر از وردپرس استفاده میکنید، انتخاب یک قالب وردپرس حرفهای و سبک اهمیت زیادی دارد. قالبهای بهینه به بهبود سرعت سایت و تجربه کاربری کمک میکنند
۵- افزودن محصولات و راه اندازی درگاه های پرداخت
هنگامی که سایت شما طراحی شد، وقت آن است که محصولات خود را اضافه کنید و زیرساخت های لازم را برای تراکنش های آنلاین راه اندازی نمائید. اضافه کردن محصول شامل نوشتن توضیحات واضح محصول، قیمت ها و اضافه کردن تصاویر با کیفیت بالا می شود. همچنین باید محصولات خود را در دسته های مختلف سازماندهی کنید تا ناوبری برای کاربران آسان تر شود.
بعد از آن نوبت اضافه کردن درگاه پرداخت می رسد. در واقع با درگاه پرداخت مشتریان می توانند محصولات خود را ثبت و هزینه آنها را به صورت آنلاین در سایت شما پرداخت نمایند. درگاه های پرداخت مختلفی همچون زرین پال، زیبال و… در حال حاضر وجود دارد که شما می توانید از آنها استفاده کنید.
۶- اجرای اقدامات امنیتی
امنیت در دنیای تجارت الکترونیک حرف اول را می زند. اجرای اقدامات امنیتی قوی هم از کسب و کار و هم از مشتریان شما محافظت می کند. در اینجا برخی از اقدامات امنیتی ضروری وجود دارد که باید در نظر بگیرید:
- رمزگذاری اس اس ال: اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما با رمزگذاری SSL برای رمزگذاری انتقال داده ها و محافظت از اطلاعات کاربر ایمن است.
- پشتیبان گیری منظم: برای جلوگیری از از دست رفتن اطلاعات در صورت بروز حوادث غیرمترقبه، پشتیبان گیری منظم از داده های وبسایت خود را برنامه ریزی کنید.
- از گذرواژههای امن استفاده کنید: از گذرواژههای قوی و منحصربه فرد برای مدیریت و حساب های کاربری وبسایت خود استفاده کنید.
- نظارت و تجزیه و تحلیل: به طور منظم وب سایت خود را برای هرگونه فعالیت مشکوک زیر نظر داشته باشید و ترافیک وب سایت را تجزیه و تحلیل کنید.
۷- شروع فعالیت
بعد از اینکه موارد ذکر شده را انجام دادید، نوبت به شروع فعالیت شما می رسد. حال می توانید از روش های مختلفی همچون تبلیغات، تولید محتوا و… نسبت به افزایش ترافیک سایت و همچنین افزایش فروش استفاده کنید.
سوالات متداول
بهترین ابزارها برای راهاندازی سریع سایت فروشگاهی کدامند؟
قطعاً استفاده از پلتفرم وردپرس و نصب افزونه ووکامرس یکی از بهترین و محبوب ترین ابزارها برای راه اندازی یک سایت فروشگاهی می باشد.
چه مراحلی باید برای راهاندازی سایت فروشگاهی طی شود؟
برای راه اندازی سایت فروشگاهی باید چندین مرحله را طی کنید که عبارت هستند از: خرید هاست و دامنه، انتخاب پلتفرم مناسب، خرید قالب برای طراحی سایت و افزودن محصولات به فروشگاه.
جمع بندی: سریعترین راههای ساخت فروشگاه آنلاین
شاید راه اندازی سایت در نگاه اول کمی سخت و پیچیده به نظر برسد، اما این گونه نیست و شما می توانید تنها در چند مرحله وب سایت مورد علاقه خود را ایجاد و شروع به کسب درامد کنید. ما در این مطلب شما را با سریعترین روش راه اندازی سایت فروشگاهی آشنا کردیم. امیدوارم این آموزش مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.